Maak die lekkere goulash!

Proef en geniet van de lekkere Hongaarse goulash!

c5e4cc0d24d708612fe036568957463e.jpg

En laat het je smaken!

Ingrediënten

  • 1 kg rundstoofvlees
  • 1 liter vleesbouillon
  • 2 of 3 paprika’s
  • 2 ajuinen
  • 1 klein bakje champignons
  • 2 teentjes knoflook (mag ook meer)
  • 1 chilipeper of chilipoeder
  • 2 potjes tomatenpuree (of blik gepelde tomaten)
  • een paar laurierblaadjes
  • boter
  • peper en zout
  • paprikapoeder
24ad9e5e8a4d5f45ff2147beabb2e2d1.jpg

Bereiden

– bak het vlees bruin  in de boter gedurende 6 tot 8 minuten.

– doe het vlees daarna in een kom

– snij de ajuinen in schijfjes, de paprika’s en de chilipeper in reepjes; de champignons + teentjes look in stukjes.

– voeg de groentjes bij de boter en laat een 8-tal minuten zachtjes bakken.

-Voeg de tomatenpuree, het vlees en de vleesbouillon bij de groentjes. Doe de laurier erbij.

– roer alles goed om en laat pruttelen, ongeveer 90 minuten.

– bind de goulash met maizena (of bloem, opgelost in water)

– KLAAR!!!

Een lekker glaasje wijn erbij en smakelijk!

767e3b16e8c9d85739a76efd0d28df53Z291bGFz


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s